Polotröjans renässans

Det är med glädje jag konstaterar att polotröjan är tillbaka på marknaden.

En nackdel med att bo i Sverige är att utbudet av kläder är så modeberoende. För den som inte vill handla exklusiva kashmirvarianter från N.Peal har det varit krångligt att hitta en polotröja de senaste tio åren. Till och med ishockeytränarna verkade ha slutat med den vita bomullspolon med Trygg Hansa-loggan på.

Då är det illa.

Men nu har det vänt! Polotröjan gör sig extra bra tillsammans med en mer fritidsbetonad kostym, men tänk på färgerna. Mycket få ljushylta nordbor kan bära upp en vinröd polo på ett acceptabelt sätt. För blekfisar som undertecknad rekommenderas istället en färg något liknande den Daniel Craig bär här:

Till och med halvpolon är tillbaka.
Till och med halvpolon är tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s