Stampen skriver om Stiltje

Kungsbacka-Posten är den ekonomiskt skakiga monopolkoncernen Stampens konkurrent till klassiska lokaltidningen Norra Halland.
Kungsbacka-Posten är Stampens konkurrent till klassiska lokaltidningen Norra Halland.

I dag skriver Stampen (ekonomiskt darrig koncern med tidningsmonopol i Västsverige) genom sin publikation Kungsbacka-Posten om Stiltje.

Mitt namn är förvisso felstavat i puffen på förstasidan men det blev ändå en helt okej artikel. Jag är särskilt nöjd med att ha fått tillfälle att prata skit om borgerliga affärsmän i Peter Hjörnes egen tidning.

Själv prenumererar jag på Norra Halland.

Den låga uppdateringstakten här på Stiltje beror på att nästan all min lediga tid just nu läggs på familj och (helt onödig) husrenovering.

 

3 reaktioner till “Stampen skriver om Stiltje

  1. Tack Stampen! Fantastiskt kul att ha en folkbildande stilbloggare i Kungsbacka, som dessutom bor i samma område som jag själv. Läser med stort nöje dina inlägg, även om jag inte alltid fullt ut delar dina åsikter om stil och politik 🙂 Keep it up!

    Gillad av 1 person

      1. Haha! Den var bra. Men nu måste du skriva något om det alpina modet(?)! Varför är det plötsligt okej att klä sig i neongrönt bara för att man är i en pist? Osv.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s