Även en blind höna…

Metros moderedaktör Petra Tungården upptäcker plötsligt vad kvalitetsmedvetna män vetat i århundraden.

[…] jag har insett att med ett bra basutbud har du alltid något att ha på dig. Varför lägga en massa pengar på en klänning som du bär en gång i stället för att lägga lite extra krut på plaggen du bär varje dag.

Petra Tungården.

Har hon verkligen insett detta nu? Hur gammal är människan? Hon måste ju ha handlat för egna pengar i 10-15 år, minst. Och människor undrar varför jag känner en viss avsmak för mode och koncentrerar mig på tidlös stil? Ibland är mode den värsta formen av tillämpat klassförakt.

Nåja, bättre sent än aldrig.

I samma spalt citeras Kim Kardashian:

Jag har 139 svarta klänningar och ändå ingenting att ha på mig.

Det äcklar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s