Träningskläder

I dag har det kommit en fråga från infrastrukturkännaren Kristoffer:

”Hej! 

Jag är lång, men inte jättelång. Långt från gänglig, men inte fet. Ändå har jag jätteproblem med linnen, t-tröjor och annat för träningsbruk. Än har jag inte funnit något som inte åker upp och exponerar min mage så fort jag har armarna över huvudet. Vilket jag har rätt ofta, då jag gillar upphopp, ryck, stöt, yoga och liknande.

Har du några råd att ge? 

Hälsningar 107-98-112 vid 186.”

  

Hej Kristoffer,

Tack för din fråga. 

Eftersom jag framför allt pysslar med klassisk stil ligger kläder avsedda för fysisk träning utanför mitt egentliga kunskapsområde. Däremot har jag upplevt samma sak som du och har funderat över passformen på träningskläder för överkroppen. 

För ett litet tag sedan snubblade jag över en nätbutik som heter junkyard.se – de har linnen och t-tröjor i längre modeller. Detta är bara aktuellt om du kan tänka dig att träna i bomullsplagg. Vill du ha träningskläder i konstmaterial ser jag ingen annan råd än att köpa större storlekar och sy in dem. Axelsömmarna kan bli ett problem, men jag misstänker att du får ge avkall på detta.

Vänliga hälsningar,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s