Frågor från läsarna

Det händer att Stiltje får frågor från läsarna. De ska jag försöka svara på så gott det går.

Denna gång är det Andrea Valderrama som hört av sig. ”Fråga till Stiltje: vad säger du om detta?” skriver Andrea och bifogar en länk till en artikel på Expressens hemsida där klädförsäljaren Oskar Arrsjö kommenterar prinsessan Madeleines man Chris O’Neills klädsel.

Kungligt värre.
Kungligt värre

 Hej Andrea.

Jag har följande kommentar:

Jag håller med om att Chris O’Neill har valt en ovanlig slips. Färgen är inte särskilt snygg till den svarta jacketten – eftersom han har valt en vanlig skjortkrage går det att ta ut svängarna lite grand (som med hålen i slipsen) men han borde ha valt en annan kulör. Jag hade föredragit en grå väst som bättre matchar byxorna. O’Neill borde ocksa valt en enkelknäppt variant och inte en dubbelknäppt som får honom att se ännu tyngre ut. Västen ser ut att sitta för tajt, dessutom.
Gustaf Magnusson har gjort betydligt bättre val. Men jag undrar vad som hänt med hans byxa, det ser ut som att den fastnat i rocken. Däremot är det inget fel på passformen på byxan. Oskar Arrrsjö är modeskribent och försäljare och som sådan möjligen inte särskilt intresserad av mer klassiska passformer.
Vänliga hälsningar,
Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s